Er du VVS’er eller elektriker? Så har vi indkøbssystemet, der vil gøre din hverdag nemmere og billigere

Med KlarPris har du mulighed for nemt og hurtigt at sammenligne priserne på materialer hos dine grossister.
Med KlarPris søger du efter varen på samme måde som du ellers gør og kan se alle grossisternes priser ét sted, så du sikrer at du altid får varen til den billigste pris og sparer tid på tilbudsgivning. Din indkøbsaftale med den enkelte grossist med rabatfiler, årsbonus og onlinerabat bliver med KlarPris’ enkle og smarte system automatisk lagt ind i prissammenligningen.

Når du søger varer frem på grossisternes webshops genkender KlarPris automatisk varenumrene og giver dig mulighed for med et enkelt klik at se hvad du skal betale for varen hos alle dine grossister. Funktionaliteten fungerer også på flere forbruger-webshops, så du nemt kan sammenligne din indkøbspris med det forbrugeren selv kan købe varen til.

I KlarPris’ indkøbssystem bliver alle de varer du har valgt fra de forskellige grossister/webshops samlet på én indkøbsliste, hvor du kan til- og fravælge varer, samt se hvor det giver mest mening at købe dem. Når du er klar til at handle, sendes din bestilling til grossisterne med mulighed for at angive alle de bestillingsdetaljer, som når du normalt bestiller.

Vi står altid klar med support, hvis du har nogle spørgsmål.

vvs prissammenligning

Du finder lynhurtigt den billigste pris og forbedrer din konkurrenceevne

Med KlarPris kan både du og kunderne glæde sig over, at prisen på varen altid kan findes nemt og hurtigt. Funktionerne i KlarPris gør det nemlig muligt for dig altid at se, hvad varen vil koste dig hos de forskellige grossister, når du surfer rundt på både grossisternes sider og forbrugersider. Med KlarPris kan du på rekordtid give kunden din billigst mulige pris – med andre ord kan du forbedre din konkurrenceevne ved at levere god, effektiv og hurtig service, så kunden vælger dig til opgaven.

Du får vist din rene nettopris – helt uden lommeregner eller regneark

I oprettelsen af din KlarPris-profil bliver alle dine indkøbsaftaler med rabatfiler, årsbonus og onlinerabat samlet. Det sikrer, at du altid vil få vist lige præcis din individuelle og rene nettopris, når du trykker på et varenummer. Så pak lommeregneren væk, luk regnearket ned, slip for tidskrævende beregninger og brug din tid langt mere effektivt.

regnemaskine
en_kurv

Du samler nemt de billigste varer i én kurv

Det er for det meste nemmest at handle alle materialer til en opgave hos en grossist, men det er sjældent også det billigste. Med KlarPris bliver det nemt for dig at splitte købet op, så du får den billigste løsning. Du kan hurtigt plukke de billigste varer ud hos de forskellige grossister, som så bliver samlet i en fælles kurv, der kan afgives som ordre direkte til grossisterne. Med KlarPris får du altså det bedste varesplit – hurtigt og enkelt.

Du får langt færre skaffevarer

Når du bruger KlarPris får du altid kun vist lagervarer. Du sparer altså både tid og penge, da du får færre skaffevarer, der først skal bestilles hjem – og så slipper du både for ekstra gebyrer og dårlige rabatter samtidig.

skaffevarer
grossist

Du sparer tid ved at afgive ordren direkte til grossisten

Når du har samlet alle dine varer i kurven, får du vist din bedste pris, og du kan med et enkelt klik i systemet afgive din ordre direkte til grossisterne.

KlarPris installeres hurtigt og er nemt at bruge

KlarPris er et enkelt stykke software, der nemt installeres i din internetbrowser og kan bruges med det samme. Glæd dig til at begynde dine besparelser allerede i dag.

flere-browsere

Du kan selv komme i gang med at bruge KlarPris på under 5 minutter!

– Vi står selvfølgelig altid klar med support, hvis du har nogle spørgsmål

Er du ikke helt klar til at træffe beslutningen endnu? Book en gratis demo her

Om KlarPris

Følg os:
Tilmeld nyhedsbrev

KlarPris ApS
Gothersgade 11 2.th
1123 København K

69 15 50 70
salg@klarpris.dk