KlarPris prissammenligneren er guld værd!

– Det er så meget nemmere end at bruge økonomisystemet.
Virksomheden

Nordjysk VVS Sæby er med de 9 medarbejdere den lokale samarbejdspartner, når det handler om VVS, blikkenslager- og smedearbejde hos både private og erhverv. De engagerede VVS-montører og blikkenslagere tilbyder gennemtænkte løsninger uanset opgavens omfang og kompleksitet, og Nordjysk VVS Sæby går aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller materialer.

Udfordringen

Tidligere skulle Tom Møller, som er indehaver af Nordjysk VVS Sæby, manuelt ind på hver grossists hjemmeside og tjekke prisen på samtlige materialer, der skulle indkøbes til et projekt. Det var tidskrævende og besværligt, og i travle perioder var der ikke tid til den slags, så der blev der hurtigt indkøbt hos en tilfældig grossist uden at kigge nærmere på, om købet evt. kunne gøres billigere hos en anden leverandør, fortæller Tom Møller.

“Prissammenligneren er guld værd, fordi den giver et hurtigt billede af, hvor den enkelte vare er billigst.
Inde på grossistens hjemmeside klikker jeg bare på varenummeret, så kommer prisssammenligneren automatisk ind i højre side af skærmen, hvor jeg kan se prisen på varen hos alle de andre grossister.”
Tom Møller, Indehaver af Nordjysk VVS Sæby Tom Møller Nordjysk VVS Sæby

KlarPris prissammenligneren er guld værd

Tom Møller bruger nu KlarPris’ indkøbssystem, hver gang han indkøber materialer. Det er SÅ meget nemmere nu, fortæller Tom Møller. ”Inde på grossistens hjemmeside klikker jeg bare på varenummeret, så kommer prisssammenligneren automatisk ind i højre side af skærmen, hvor jeg kan se prisen på varen hos alle de andre grossister.” Jeg bestiller altid varen, der hvor den er billigst – også selvom jeg så skal splitte købet op til flere leverandører, fortæller Tom Møller og fortsætter; Vi kan tydeligt se, at vi nu sparer penge hver dag, når vi gør vores indkøb med KlarPris’ indkøbssystem. Prissammenligneren er guld værd, fordi den giver et hurtigt billede af, hvor den enkelte vare er billigst.

Himmelstore forskelle på priserne

Grossisternes priser svinger rigtig meget, det er utroligt, at der kan være så stor forskel på priserne – Men det er derfor, at prissammenligneren er uundværlig for os. Vi har brugt KlarPris i snart 2 år, og det sparer os også for en masse kostbar tid hver eneste dag, fortæller Tom Møller.

Vi sparer penge hver dag

Ved at prisforskellene hos de forskellige grossister nu er let tilgængelig, kan vi sørge for at spare penge hver gang, der indkøbes materialer.

NordjyskVVSSæby_medarbejdere

Du kan selv komme i gang med at bruge KlarPris på under 5 minutter!

– Vi står selvfølgelig altid klar med support, hvis du har nogle spørgsmål

Er du ikke helt klar til at træffe beslutningen endnu? Book en gratis demo her
Om KlarPris

Følg os:
Tilmeld nyhedsbrev

KlarPris ApS
Gothersgade 11 2.th
1123 København K

69 15 50 70
salg@klarpris.dk