Webshoppen er jo røvsmart!

– Fortæller Christian Johansen som er serviceleder hos Allan Villadsen A/S
Allan Villadsen A/S

Efter mange år i branchen med utallige opgaver, har de ansatte i Allan Villadsen A/S fået stor erfaring og brede kompetencefelter. Samtidig har udviklingen øget behovet for et nyt og mere effektivt indkøbsværktøj.

Jeg var ikke tilfreds med det indkøbsværktøj vi brugte, derfor søgte jeg efter et bedre system på Google og fandt på denne måde KlarPris” fortæller serviceleder i Allan Villadsen A/S, Christian Johansen.

Allan Villadsen A/S håndterer årligt ca. 10.000 sager, derfor løber det op i mange indkøb hos grossisterne. Christian Johansen var derfor hurtig til at afprøve KlarPris indkøbssystemet, da han fandt det på Google og blev hurtigt fascineret af de mange muligheder systemet rummede:

“Det var ikke svært at se alle fordelene ved indkøbssystemet – det er jo røvsmart!” fortæller han med et lille smil på.

Christian Johansen mærkede hurtigt en forskel, efter Allan Villadsen A/S begyndte at bruge KlarPris, alene i de forbedrede indkøbspriser.

Allan Villadsen A/S bruger KlarPris Christian Johansen, Serviceleder hos Allan Villadsen A/S
“Det var ikke svært at se alle fordelene ved indkøbssystemet – det er jo røvsmart!

Vi splitter et køb, hvis vi kan spare 10-15% eller mere. Det giver en pæn besparelse, spredt ud på de mange tusinde sager vi har årligt.”

Christian Johansen, Serviceleder hos Allan Villadsen A/S

Allan Villadsen A/S bruger KlarPris

Vi splitter et køb, hvis vi kan spare 10-15% eller mere

Vi splitter et køb, hvis vi kan spare 10-15% eller mere. Det giver en pæn besparelse, spredt ud på de mange tusinde sager vi har årligt” fortæller Christian Johansen.

KlarPris giver Christian Johansen mulighed for nemt og hurtigt at sammenligne priserne på materialer hos grossisterne. Systemet samler alle grossisternes priser ét sted, så han er sikret altid at få varen til den billigste pris og samtidig sparer han tid på tilbudsgivning. Systemet er desuden behjælpeligt, når han skal regne ud om det kan betale sig at splitte købet, ved at handle ind hos flere grossister.

Allan Villadsen A/S sparer imidlertid endnu mere ved at bruge KlarPris indkøbsværktøj.
Jeg bruger 50 procent mindre tid på at søge, når jeg bestiller varer, fordi jeg har en samlet oversigt ét sted og ikke hos hver enkelt grossist.

Du kan selv komme i gang med at bruge KlarPris på under 5 minutter!

– Vi står selvfølgelig altid klar med support, hvis du har nogle spørgsmål

Er du ikke helt klar til at træffe beslutningen endnu? Book en gratis demo her

Om KlarPris

Følg os:
Tilmeld nyhedsbrev

KlarPris ApS
Gothersgade 11 2.th
1123 København K

69 15 50 70
salg@klarpris.dk