Nye Funktioner i KlarPris

Vores mål er at give det mest dækkende overblik af markedet og hjælpe dig med at sammenligne produkter, priser og forhandlere i et upartisk miljø. Vi arbejder derfor hver dag på at udvikle nye funktioner og muligheder til dig i KlarPris, så du hurtigere end nogensinde kan navigere i grossistpriser og rabatter og gøre dine indkøb nemt.

Læs også artikler om KlarPris i pressen her

Vi udsender nyhedsmails til vores kunder, hver gang der kommer nye funktioner.

Er du ikke allerede tilmeldt, kan du gøre det nederst på denne side.

KlarPris nye funktioner:

KlarPris webshop
BREAKING NEWS – Den største opdatering i KlarPris’ historie

Vi har i nat foretaget den største opdatering i KlarPris’ historie. Det betyder at du nu kan købe ind på en brøkdel af tiden det normalt tager.

Vi har forbedret søgningen kraftigt! De kunder der har testet den nye version er ikke i tvivl – flere kalder det “branchens hurtigste og mest intelligente søgning”.

Se video med nogle af de nye funktioner her.

BilligVVS i klarpris
BilligVVS i KlarPris

Nu kan du også sammenligne priser på materialer hos BilligVVS via KlarPris.

Efter at Brødrene A&O Johansen A/S købte BilligVVS, har der været et meget stort ønske fra KlarPris brugerne, om at få muligheden for at få BilligVVS priser ind i KlarPris, så BilligVVS prisen kan sammenlignes med alle de andre priser. Det er nu muligt.

KlarPris nye priser
Nye priser hos KlarPris

KlarPris er nu så smart og enkelt at komme i gang med, at vi har sænket prisen og fjernet opstartgebyret. Derudover er det også blevet billigere at få flere brugere og fakturakontrol.

farver i klarpris
Alternative varer – Find den bedste pris med farveindikeringer

Vi har nu gjort det nemt at se i KlarPris indkøbslisten, hvilket alternativ der er billigst.

– Den mørkeblå farve indikerer, at grossisten har et alternativ til varen, der er billigere end den vare, du har søgt efter.

– Den Lyseblå farve indikerer, at der findes flere alternativer hos grossisten.

– Den gule farve indikerer, at den grossist har et alternativ, som kan det samme, eller at de har den samme vare under et andet nr.

– T foran prisen indikerer, at varen er på tilbud til denne pris.

alternative varer
KlarPris viser nu over 100.000 alternative varer

Vi kan med glæde fortælle, at der med hjælp fra leverandører, grossister og kunder, er kommet 10.000 nye mapninger mellem varer i KlarPris.

Vi vil fortsat arbejde på at udvide med endnu flere, så du kan gøre dine indkøb af materialer nemmere og billigere.

BD listepriser
KlarPris viser også Brødrene Dahl’s nye listepriser

Som du sikkert er opmærksom på, lancerer Brødrene Dahl i disse dage deres nye listepriser. Din nettopris forbliver uændret. Det er så at sige kun tallene i regnestykket der ændres, for samtidig med at BD reducerer listepriserne reducerer de også rabatterne. Så slutresultatet er det samme som før.

Vi vil i den forbindelse gerne fortælle vores kunder, at disse nye listepriser også er med i prissammenligningen hos KlarPris. Dvs. dine nye listepriser vil automatisk blive vist.

samhandelsaftaler
Nu understøtter KlarPris flere samhandelsaftaler

Med flere samhandelsaftaler kan du holde styr på dine forskellige rabataftaler med den enkelte grossist. (projekter, kædeaftaler, webbutikker osv.)

indlæs indkøbsliste til klarpris
KlarPris er nu klar med automatisk fakturakontrol til installatører

Det vil give dig sikkerhed for, at I bliver faktureret korrekt hver gang. Virksomheden Finn L. & Davidsen har allerede sparet 140.000kr. med KlarPris fakturakontrol.

Læs virksomhedscasen her

indlæs indkøbsliste til klarpris
Nu kan du indlæse din indkøbsliste fra grossisten direkte til KlarPris

Når du handler hos grossisterne, kan du let overføre hele din materialeliste fra grossistens side til KlarPris – for at sammenligne priser imellem de forskellige grossister, inden du foretager købet. Ved at overføre materialelisten til KlarPris får du vist hvor hver enkel vare er billigst.

Spot on priser hos KlarPris
Nu kan du gøre dine projektindkøb hurtigere og nemmere med KlarPris favoritlister

Hvis du ofte handler de samme varer, kan du med fordel benytte den nye mulighed for at oprette en favoritliste i KlarPris. Ved at oprette en favorit indkøbsliste, kan du hurtigt finde indkøbslisten frem, næste gang du skal indkøbe til et lignende projekt.

Projekt indkøb klarpris
Spot On priser hos AO vises i KlarPris prissammenligningen

AO har lanceret et nyt koncept med ca. 3000 udvalgte varer til ‘Spot On’ priser. Vi vil i den forbindelse gerne fortælle vores kunder, at disse varer til ‘Spot On’ priser også er med i prissammenligningen hos KlarPris. I KlarPris vil du få vist teksten ‘Spot On’, så du ved, at den enkelte vare er til nedsat pris.

KlarPris tablets
KlarPris har fået nyt design, bedre brugervenlighed og er tilpasset tablets

Søgefeltet er rykket til toppen af skærmen, så man altid kan søge/tilføje varer, uanset hvilken side man er på. Den nye søgning giver også mulighed for at søge på en kombination af varenummer og beskrivelse, så du kan søge på dele af et varenummer/gruppe efterfulgt af beskrivelse.

Det nye design er mere brugervenligt og fungerer bedre på tablets.

Klarpris tilbudspriser
Nu vises varer på tilbud hos grossisterne også i prissammenligningen

Hvis varen er på tilbud hos en af grossisterne, får du også vist denne tilbudspris i prissammenligningen. Så du er sikker på altid at få vist den bedste pris, på den vare du søger efter.

KlarPris alternative varer
Udvidelse af prissammenligning af alternative varer

Vi ønsker at udvide prissammenligningen med flere alternative varer og søger derfor hjælpende hænder.

IE opdateres
KlarPris opdateres nu automatisk hos dig

Hver gang KlarPris får nye funktioner, vil disse automatisk blive opdateret hos dig.

Alternative varer KlarPris
Nu får du vist alternative varer

Du kan nu opnå endnu større besparelser på dine indkøb med prissammenligning på ‘alternative varer’ og grossisternes ‘private labels’. Nu kan KlarPris også søge på tværs af grossisterne selvom varenummeret ikke er det samme.

KlarPris statistik
Statistik på din KlarPris

Du kan nu følge med i dine besparelser med KlarPris.

Statistikken kan hjælpe dig med at få et hurtigt overblik over prisforskellene på dine leverandører og give dig informationer, der kan være med til at forbedre dine indkøbsaftaler.

beregning af varens pris
Beregningsgrundlag og detaljer samt bedre søgefunktion

KlarPris har udviklet en ny funktion, der giver dig et detaljeret overblik over beregningsgrundlaget på dine varer. I indkøbslisten kan du nu trykke på varenummeret og der vil komme et vindue frem med alle detaljer om beregningen af den enkelte vares pris.

Nu kan man søge på en del af nummeret eller varebeskrivelsen og vælge blandt søgeresultater.

indlæs materialeliste
Indlæs din materialeliste fra dit kalkulationsprogram

Nu er det muligt at importere en indkøbsliste til Klarpris direkte fra CalWin, Dan-Kalk, Kalkia eller Excel – Så finder Klarpris automatisk den bedste pris på hver vare på listen.

afgiv ordren til grossisten
Ordren afgives direkte til grossisten

KlarPris arbejder konstant på at optimere systemet, så du vil have de bedste betingelser for dine indkøb. I øjeblikket samarbejdes der med grossisterne om at få de to systemer til at spille sammen, så ordren kan afgives direkte til grossisten med et enkelt klik.

Om KlarPris

Følg os:
Tilmeld nyhedsbrev

KlarPris ApS
Gothersgade 11 2.th
1123 København K

69 15 50 70
salg@klarpris.dk